Bledulovej výlet

Ahoj všichni, zrovna ležím nemocná v posteli, což je pěkná otrava, ale tak řekla jsem si, že sem aspoň přidám nějaký další článeček – a jelikož je venku hnusně, hodím sem pár foteček z takové pěkné jarní procházky údolíčkem kolem potoka, kde všude rostou bledule! Moc si užívám, jak už všechno venku kvete, je to nádhera. A už se moc těším, jak budu zase fit a vydám se na nějakou procházku jarní přírodou 😊

Moje „fancy“ póza, haha



Co vy? Byli jste taky na nějaké jarní procházce? Dejte mi to prosím vědět do komentářů, ať si můžu počíst 😊 Děkuji a zatím ahooj!

Komentáře

  1. Jůůů, to je radost pohledět na takovou záplavu kvítek! Nedávno jsem kousek od domu narazila na hejno bledulí a foťák měl rázem napilno :D

    A Bit Of Jitt

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, to je nádhera! Viděla si, že i já se byla pokochat...
    Přeji rychlé uzdravení, jaro je asi fakt tady!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ať tě ty bacily brzy opustí <3 Kousek od nás se nachází Králova zahrada a to je plný les bledulek. Letos jsme tam ještě nevyrazili. Chtěli jsme v sobotu, ale byla fakt zima. Tak snad to stihneme než odkvetou :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. přeji brzké uzdravení :)

    procházka to musela být krásná :) úžasná příroda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bleduliště máme asi 20 min od domova. Byli jsme tam několikrát, naposledy před rokem (včera mi to připomněl FB :D). Miluji rostlinky :) tady v Budějovicích kvetou krokusy, tak je fotím o 106 :D začínají i narcisky:) bohužel dnes celý den prší, tak focení není možné. Přeji ti brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je super, hehe :) však se teď vyprší a pak to všechno bude kvést o to víc! :) a děkuju :)

      Vymazat
  6. Ahoj Luci, to je nádhera. Já na procházce nebyla už ani nepamatuju a v nejbližší době to ani nevypadá, že bych se k tomu měla dostat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snad už je to u tebe teď klidnější a čas na procházku sis našla :)

      Vymazat
  7. Krásné fotky :) Tak ať jsi brzy úplně fit :)) Šla bych na procházku s pejskem, ale už to nějak nedává, myslím takové ty, kdy jde člověk lesem, přes louku apod... :( Byli jsme se dvakrát podívat na koníky (máme to kousek), poprvé tam žádný nebyl, na druhý den jo, ale nechtěli se přijít vyfotit. Škoda. Teď už je tam na cestě obrovská kaluž, dá se těžko obejít, až to pán vychytá (nevím, proč se to tam nepoupraví), tak půjdeme určitě znovu... :) Tohle Tristan zatím zvládá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozumím... ale musí být krásné chodit takto na procházky se svým zvířecím kamarádem :) my máme kocoura, ale je jen domácí, a kolikrát jsme si říkali, jaký by to bylo mít takovýho parťáka s sebou na výletě :)

      Vymazat
  8. Já se na první jarní procházku moc těšila a nakonec to i vyšlo, ještě než přišla tahle studená vlna. Překvapivě první jarní dlouhá procházka nebyla ani tak tady u nás, ale u rodičů, takže na mé rodné hroudě :-D Takže to bylo takové sentimentální, ale mě pokaždé s příchodem nového ročního období chytá sentiment :-).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat